Follow
Top
SERVICII
Servicii
PAID MEDIA

Serviciile nostre Paid Media vizează să vă ajute în atingerea publicului țintă prin intermediul anunțurilor plătite pe diferite canale. Acestea includ:

1.Google Ads: Oferim servicii de creare și gestionare a campaniilor de publicitate pe Google, precum și optimizarea acestora pentru maximizarea ROI-ului (Return on Investment).

2.Facebook Ads: Creăm și gestionăm campanii publicitare pe Facebook, Instagram și alte aplicații ale Facebook pentru a vă ajută să vă conectați cu publicul țintă și să vă creșteți Brand Awarness-ul.

3.TikTok Ads: Creăm și gestionăm campanii publicitare pe TikTok, care vizează să atragă vizualizări și să genereze engagement pentru conținutul dumneavoastră.

4.LinkedIn Ads: Creăm și gestionăm campanii pe LinkedIn care vizează să vă conectați cu profesioniștii și să vă ajute în promovarea produselor și serviciilor pe care le oferiți.

5.Twitter Ads: Creăm și gestionăm campanii publicitare pe Twitter, care vizează să vă conecteze cu publicul țintă prin intermediul conținutului text și să genereze engagement.

Toate aceste servicii se bazează pe analize și teste continue pentru maximizarea performanței campaniilor și pentru obținerea celui mai bun ROI posibil.

SEO

Serviciile noastre SEO (optimizare pentru motoarele de căutare) vă ajută la îmbunătățirea vizibilității în motoarele de căutare și astfel, în atragerea traficului organic. Acest serviciu include diferite tactici și strategii de marketing. Iată o lista cu cele mai comune servicii SEO:

1.Analiză SEO – Această analiză presupune evaluarea și identificarea problemelor de performanță SEO existente pe site-ul tău, cum ar fi problemele de indexare, viteză paginilor, probleme de structurare, probleme de conținut, etc.

2.Cuvinte Cheie și Cercetare de piață – Această tactică implică identificarea cuvintelor cheie relevante pentru industria și piață în care activați, precum și evaluarea concurenței pentru aceste cuvinte cheie. Acest lucru te poate ajuta la a îmbunătății clasamentul în motoarele de căutare și în atragerea a cât mai mult trafic organic.

3.Crearea de conținut- Este esențială pentru a atrage și a menține atenția publicului tău țintă. Acest conținut poate fi sub formă de bloguri, articole, infografice, videoclipuri, etc.

4.Optimizare On-page – Acest pas implică ajustarea și aranjarea elementelor pe site-ul tău, cum ar fi: titluri, descrieri meta, conținut, imagini și structură, pentru a îmbunătății performanța.

5.Optimizare Off-page – Se referă la construirea de legături externe de calitate către site-ul tău. Acesta include construirea de legături din alte siteuri web relevante, din social media, din directoare, etc (backlinks).

6.Monitorizarea și analiza performanței – Acest pas este esențial pentru a evalua succes-ul campaniei dumneavoastră de SEO. O analiză periodică, vă permite să vedeți progresele și să ajustați strategia SEO, dacă este necesar.

WEB DESING

Serviciul de Web Design te ajută în construirea prezenței tale în online, fie că vrei un magazin online (ecommerce) fie un sitede prezentare.

Te putem ajuta cu dezvoltarea site-ului Web (magazin online sau site de prezentare), utilizând platforma WordPress (Woocommerce).

Site-urile necesită optimizare pentru a fi cât mai ușor de navigat și de utilizat, având o structura clară a paginilor, un design atractiv și elemente intuitive de navigare.

Te putem ajută cu integrarea procesatoarelor de plăti, în gestionarea cataloagelor de produse, în implementări ale unor funcționalități specifice și multe altele. Suntem capabili să dezvoltăm site-uri web personalizate pentru a vă ajuta să vă creșteți afacerea online și pentru a vă distinge de concurență.

GRAFIC DESIGN

Te putem ajuta în îmbunătățirea prezenței online și offline prin crearea de materiale vizuale atractive și profesionale.

Indiferent dacă aveți nevoie de un design de logo, de un design de site web, de un design de ambalaj sau orice alt timp de material vizual, suntem pregătiți să vă oferim soluțiile de grafică personalizată pentru a vă distinge de concurență și pentru a vă crește afacerea.

Vă ajutăm în crearea de design-uri deosebite și atractive cu o abordare inovatoare și eficientă, pentru a atrage atenția publicului. Știm că design-ul vizual este o parte esențială a identității tale de aceea ne dedicăm în a oferi cele mai bune și moderne soluții de grafic design.

SOCIAL MEDIA

Nam vehicula commodo pulvinar. Morbi vel luctus dui. Maecenas faucibus dignissim ante, et sollicitudin eros rutrum viverra. Sed viverra leo eget aliquam ultricies. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam tempor dolor id odio luctus, a condimentum dolor efficitur. Integer tincidunt diam urna, vitae dignissim tellus imperdiet ut. Nunc nec porta magna. Pellentesque facilisis ante vel dolor posuere, id sagittis eros laoreet. Sed a lacinia justo. Vestibulum convallis pulvinar lorem suscipit tristique.

CONTACT

Dacă vrei să discutăm despre proiectul tău,
doar contactează-ne:

Contact